Floretë Zejnullahu pasi u bë deputete, falënderon qytetarët për besimin

Floretë Zejnuallhu nga Partia Demokratike e Kosovës ka fituar mandatin e dytë si depuete.


Ajo mori 6 mijë e 475 vota të qytetarëve, duke fituar për pak mandatin pasi u rendit e fundit.

Pasi siguroi ulëse në Kuvend, Zejnullahu ka falënderuar qytetarët për besimin që ia dhanë.

Postimi i saj:

Tash që u shpallën rezultatet përfundimtare, më duhet t’i falënderoje nga zemra votuesit e Partisë Demokratike të Kosovës dhe në veçanti votuesit e mi.

Është hera e dytë që marr mbështetje për të ju përfaqësuar si deputete në Kuvendin e Republikës së Kosovës, kjo mbështetje përveç nderit më jep përgjegjësi.

Mesazhi i votuesit ishte i qartë e i zëshëm, ai thërret për reflektim dhe reformë, kjo nuk ka alternativë.

PDK e ka të qartë mesazhin, do të jemi opozitë, dhe do të jemi në shërbimin të plotë për të gjithë qytetarët.

Faleminderit! 🇽🇰