Gashi kritika Bislimit: Është e palogjikshme të thuhet janë harxhuar 53 milionë euro ilegalisht e të mos denoncohet

Deputeti i LDK-së, Arben Gashi ka kritikuar zëvendëskryeministrin e parë Besnik Bislimi, duke thënë se nuk ka ndodhur kurrë në Kuvend që të dal dikush e të thotë se nuk do të kallzojë se si një program do të kthehet në plan specifik.


Ai po ashtu ka thënë se është e palogjikshme të thuhet se janë hargjuar ilegalisht 53 milionë euro e të mos denoncohet kjo.

“Me dalë me i thënë Kuvendit që unë s’ju kallëzoj juve se si një program do të kthehet në plan specifik nuk ka ndodhë kurrë, por gjithsesi zv.kryeministër po vepron kështu. Me dalë para qytetarëve me thënë se janë hargju ilegalisht 53 milionë euro dhe mos me shku me denoncu është e palogjikshme. I duhet qetësi, është zëvendëskryeministër, duhet të veprojë me qetësi e jo me ju turrë kështu Kuvendit”, tha Gashi në Kuvend.