Gjithçka çfarë ndodhi mbrëmë në aeroportin e Prishtinës – si u sollën në Kosovë mbi 100 gra dhe fëmijë të xhihadistëve shqiptarë të vrarë në Siri

Autor: Mentor Gjergjaj Kur po pritej që një grup grashë dhe fëmijësh kosovarë të nxjerrë nga kampet e Sirisë të silleshin në Kosovë më një aeroplan të rregullt nga Stambolli. Pak minuta para orës 23:00 të së premtes, nga Turqia në Aeroportin e Prishtinës ateroi një aeroplan tjetër, që në bishtin e tij mbante flamurin … Vazhdoni me leximin e Gjithçka çfarë ndodhi mbrëmë në aeroportin e Prishtinës – si u sollën në Kosovë mbi 100 gra dhe fëmijë të xhihadistëve shqiptarë të vrarë në Siri