Haxhiu: UÇK dhe Kosova janë në rrezik

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu ka reaguar pas deklaratës së fundit të zevendëskryeministit të Kosovës Besnik Bislimi për arkivat e UÇK-së.


Reagimi i deputetit të PDK-së, Bekim Haxhiu vije pasi Bislimi dje tha se hapja e arkivave të UÇK-së është në favor të Kosovës.

“Jasharajt janë gjeneza dhe emblema e UÇK-së! UÇK ka histori të pastër e të lavdishme, ndërsa kriminelët në Serbi kanë arkiva, Bislo” ka shkruar Haxhiu.

Më tutje Haxhiu i ka shtruar edhe pytje Bislimit duke thënë se: Bislim “kumara” numrin e cilës armë me dorëzu përpara?”

Ndërsa në fund ka thënë se familjarët e të zhdukurve duhet të protestojnë ndaj deklaratës së Bislimit.