Haziri: Aplikimi në Këshillin e Evropës e “aborton” mundësinë e marrëveshjes për targat

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, ka tërhequr paralele në mes të aplikimit të Kosovës në Këshillin e Evropës dhe negociatave që po bëhen në Bruksel me Serbinë për targat.

Sipas tij, e para e përjashton të dytën.

“Iniciativa e Kosovës për të aplikuar në Këshillin e Evropës e “aborton” mundësinë e arritjes dhe zbatimit të një marrëveshjeje për targat”, ka shkruar ai në Twitter.