IKSHPK sqaron tri vdekjet e raportuara në 24 orët e fundit, thotë se pacientët ishin negativ me COVID-19

IKSHPK’ja ka dalur me një sqarim për sa i përket bilancit të 24-orëshit të fundit me vdekjet nga COVID-19.


IKSHPK thotë në se 3 rastet e vdekjes të raportuara në 24-orët e fundit në momentin e vdekjes pacientët kanë qenë negativ me Covid-19.

“SQARIM NË KOMUNIKATËN 19 SHTATOR 2020! Instituti Kombëtar sqaron se Brenda 24 orëve janë raportuar 3 raste të vdekjes të hospitalizuar në Klinikën Infektive dhe MIQ të QKUK dhe spitalin e Vushtrrisë me sëmundje shoqëruese dhe COVID pozitiv. Në momentin e vdekjes pacientët kanë qenē COVID negativ”, thuhet në njoftimin e IKSHPK’së.