Isa Mustafa dedikim special për muajin e Ramazanit

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ua ka uruar të gjithë besimtarëve myslimanë, fillimin e Muajit të Madhërishëm të Ramazanit.


Ai ka thënë se ky muaj është i sakrificës dhe solidaritetit por edhe i vendosmërisë dhe përkushtimit individual.

“Le të jetë ky përkushtim shembull që na bashkon të gjithë ne”.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të ish-Kryeministrit Mustafa në Facebook.