Ka urdhërarrest, por Radojicic sillet lirshëm në Kosovë

Njeriu që po përplas presidentin Hashim Thaçi me kryeministrin Ramush Haradinaj, serbi Milan Radojicic, lëviz nëpër veri ‘si në bahçe të babës’. Reporteri.net merr vesh nga burime brenda Policisë së Kosovës se Milan Radojicic, ndaj të cilit ka urdhërarrest, po qëndron në Kosovë. Siç mësohet, lëvizjet e tij nuk janë ndalur asnjëherë dhe ato bëhen … Vazhdoni me leximin e Ka urdhërarrest, por Radojicic sillet lirshëm në Kosovë