Kadri Veseli viziton fshatin e lindjes, këtu e gjeta mikpritjen shqiptare

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka vizituar vendlindjen e tij, Mitrovicën, gjegjësisht fshatin Broboniq.


Ai përmes Facebook ka thënë se është mirënjohës për mikpritjen që banorët ia kanë bërë duke thënë se aty familja e tij, i ka rrënjët.

“Pafundësisht mirënjohës për pritjen e motrave dhe vëllezërve të mi të Broboniqit, vendit ku familja ime ka rrënjët dhe ku gjithmonë kam gjetur mikpritjen më të ngrohtë shqiptare”, ka shkruar Veseli.