Kaplohet nga zjarri objekti i ish-kooperativës bujqësore

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se në rrethana ende të panjohura është përfshirë nga zjarri, çatia e objektit të ish-operativës bujqësore.


Tutje, Policia njofton se njësitet relevante dhe  ekipi i zjarrfikësve kanë dalur në vendin e ngjarjes dhe kanë lokalizuar zjarrin.

“Fsh. Magure, Lipjan 19.06.2021-18:29.  Është raportuar se  në rrethana të panjohura nga zjarri është përfshirë çatia e objektit të ish-operativës bujqësore. Njësit relevante dhe  ekipi i zjarrfikësve  kanë dalur në vendin e ngjarjes dhe  kanë lokalizuar zjarrin. Përveç dëmeve materiale nuk raportohet për lëndime në njerëz. Rasti vazhdon të hetohet”, njofton Policia.