Kolona të gjata në pikat kufitare Slloveni-Kroaci

Një numër i madh i mërgimtarëve kanë arritur në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut, por edhe më tepër pritet të vijnë gjatë këtij vikendi dhe ditëve të ardhshme.


Për dallim nga vera e kaluar kur mërgimtarëve iu pamundësua ardhja në vendlindje, këtë herë referuar statisitkave, kanë ardhur shumë prej tyre, veçmas me automjete.

Por kolonat e gjata në pikat kufitare raportohet të jenë të gjata, shkruan albinfo.ch.

Në pikën kufitare Slloveni – Kroaci, rreth 1 orë ka pritje në 6-të pikat e kontrollit të hapura.