Konkluzionet e Këshillit të BE-së, përmendet vetëm urgjenca për progres në dialogun Kosovë-Serbi e jo vizat

Barend Leyts, zëdhënës i Këshillit Evropian, ka publikuar konkulzionet e Këshillit Evropian për Ballkanin Perëndimor, pas samitit të liderëve të 27 vendeve të Bashkimit Evropian dhe atyre të Ballkanit Perëndimor. Një prej konkluzioneve të këtij samiti ka qenë edhe urgjenca për progress në dialogun Kosovë-Serbi. Por, s’përmendet asnjë fjalë për liberalizimin e vizave, shkruan Gazeta … Vazhdoni me leximin e Konkluzionet e Këshillit të BE-së, përmendet vetëm urgjenca për progres në dialogun Kosovë-Serbi e jo vizat