Këta janë numrat me të cilët KQZ telefonon për verifikimin e aplikuesve jashtë Kosovës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me procesin e verifikimit të aplikuesve për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës.


KQZ-ja ka njoftuar se është funksionalizuar qendra e thirrjeve për këtë proces dhe se janë hapur 25 linja telefonike.

“Me qëllim të zbatimit të Vendimit dhe Udhëzimit të KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim, KQZ ka funksionalizuar qendrën e thirrjeve. Për këtë proces janë hapur 25 linja telefonike. Numrat e telefonit prej nga zyrtarët e angazhuar të KQZ-së i realizojnë thirrjet janë si në vijim: 38138211045; 38138211146; 38138211154; 38138211210; 38138211213; 38138211219; 38138211220; 38138211227; 38138211251; 38138211259; 38138211273; 38138211374; 38138211375; 38138211381; 38138211385; 38138211392; 38138211393; 38138211414; 38138211416; 38138211429; 38138211462; 38138211468; 38138211488; 38138211517; 38138211522”, thuhet në njoftimin e KQZ-së.