Kryeministri malazez sot qëndron për vizitë në Prishtinë

Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, do të qëndrojë sot në Prishtinë për vizitë.


Ai do të pritet nga homologu i tij kosovar, Ramush Haradinaj që në mëngjes.

Paraprakisht ata do të marrin pjesë në ceremoninë e hapjes së Qendrës për Zhvillim të Malazezëve të Kosovës.

Haradinaj dhe Markoviq do të kenë një konferencë të përbashkët pas takimit.