Kryetari i KQZ’së: Zgjedhjet në veri nuk mbahen me zor, s’mund ta rrezikojmë askënd

Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Kreshnik Radoniqi, tha se incidentet në veri më 6 dhjetor, dëshmuan se qasja e KQZ-së është e kufizuar në këtë pjesë të vendit. Në Zubin Potok dhe Mitrovicë të Veriut, Policia e Kosovës konfirmoi se ka pasur “shpërthime dhe shkrepje armësh”. Zyrtarët komunalë zgjedhorë, që ishin nën përcjelljen e … Vazhdoni me leximin e Kryetari i KQZ’së: Zgjedhjet në veri nuk mbahen me zor, s’mund ta rrezikojmë askënd