Kryetari i Suharekës, bashkë me banorët pastrojnë ambientin

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj, të dielën që është ditë pushimi ka vendosur ta kalojë me banorë të fshatit Javor për të pastruar pastruar ambientin.


Muharremaj po respekton edhe masat e qeverisë kundër coronavirusit, ku po respekton distancën fizike dhe është i pajisur me masa mbrojtëse.

“Tani vazhdohet në Javor me iniciativën e banorëve në pastrimin e ambientit. 👌🌲🍀 Natyrisht, me masa mbrojtëse dhe me distancë fizike, ne po e mbrojmë natyrën nga mbeturinat dhe me çdo kusht do ta ruajmë atë”, ka shkruar ai në Facebook, shkruan Reporteri.net.

Natyrisht, me masa mbrojtëse dhe me distancë fizike, ne po e mbrojmë natyrën nga mbeturinat dhe me çdo kusht do ta ruajmë atë”, ka shkruar ai.