Kurti i kundërpërgjigjet Abdixhikut për kthimin e diplomës së inxhinierit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti i është kundërpërgjigjur kryetarit të Lidhjes Demokratike që Kosovës, Lumir Abdixhiku për deklaratën e tij për kthimin e diplomës në universitet. Kurti tha se diplomën e ka në drejtimin Telekomunikacion dhe Kompjuterikë dhe se nuk ka studiuar për bursë. Kurti deklaroi se deri më tani Qeveria që udhëheq ai nuk … Vazhdoni me leximin e Kurti i kundërpërgjigjet Abdixhikut për kthimin e diplomës së inxhinierit