Kurti thërret mbledhje të Qeverisë një ditë pas kthimit nga Brukseli

Qeveria e Kosovës do të mblidhet sot në ora 20:00.


Se Qeveria e Kosovës do të zhvillojë mbledhje e kanë bërë të ditur burime të lajmi.net.

I pari i qeverisë, Albin Kurti ishte në Bruksel, ku zhvilloi disa takime dhe për herë të parë foli në Parlamentin Evropian.

Ai, aty edhe njëherë konfirmoi se nuk do të shkojë në takimin e 11 majit në Bruksel.