Kush është Andrey Nikolaevich Antonov – zyrtari i dytë rus i UNMIK-ut që u shpall non-grata nga Kosova?

Andrey Nikolaevich Antonov, zyrtar rus i UNMIK-ut, para disa ditësh u shpall person non-grata në Kosovë. Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla kishte bërë të ditur se me kërkesë të kryeministrit Albin Kurti, ka nxjerrë vendimin për shpalljen persona non-grata të një zyrtari rus të Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë … Vazhdoni me leximin e Kush është Andrey Nikolaevich Antonov – zyrtari i dytë rus i UNMIK-ut që u shpall non-grata nga Kosova?