Kuvendi miraton rezolutën për gjenocidin dhe krimet serbe në Kosovë

Kuvendi ka miratuar me 66 vota për formimin e komisionit ad hoc të propozuar nga deputeti Bilall Sherifi, për gjykimin e krimeve të luftës nga shteti serb ndaj popullit të Kosovës. Grupet parlamentare propozuan anëtarët për këtë komision. Avdullah Hoti nga LDK-ja propozoi Armend Zemajn si përfaqësues të komisionit. “Shpresoj se nxjerrim një rezolutë të … Vazhdoni me leximin e Kuvendi miraton rezolutën për gjenocidin dhe krimet serbe në Kosovë