Kuvendi miraton vendimin për formimin e 14 komisioneve parlamentare

Gjatë seancës së sotme në Kuvendin e Kosovës është miratuar me 99 vota për, asnjë kundër dhe 1 abstenim, vendimi që të formohen 14 komisione parlamentare, shkruan Reporteri.net.

Kuvendi miratoi përbërjen e 14 komisioneve parlamentare për legjislaturën e 8-të të Kuvendit të Kosovës

“Me 104 vota për asnjë kundër dhe asnjë abstenim Kuvendi e miratoi përbërjen e 14 komisioneve parlamentare për legjislaturën e 8 të Kuvendit të Kosovës”, tha Glauk Konjufca.