Ky është numri i votave që Lista Serbe mori në Drenicë

KQZ ka përfunduar procesin e numërimit të votave të rregullta nga zgjedhjet e 6 tetorit.


Edhe mbi 300 vendvotime janë duke u rinumëruar për shkak të dyshimeve për parregullsi, shkruan lajmi.net.

Nga rezultatet e publikuara nga faqen e KQZ-së, shihet se Lista Serbe ka marrë një numër solid të votave në Drenicë.

Në Skënderaj, kjo parti mori 141 vota. Në Drenas, ndryshe nga Skënderaj Lista Serbe fitoi vetëm dy vota.

Vlen të theksohet fakti se në Skënderaj ka disa fshatra të cilat janë të banuara me shumicë serbe, dhe kjo mund të jetë arsyeja se pse ky subjekt ka marrë vota atje.