Lajmërojeni menjëherë Policinë e Kosovës në rast se e shihni këtë person

Policia e Kosovës ka kërkuar ndihmën e qytetarëve për kapjen e një personi të dyshuar për veprën penale “blerje, posedim, shpërndarja e pautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”


Personi i kërkuar është Genc Bukoshi, 31 vjeçar.

Më poshtë i gjeni të dhënat e tij.