E konfirmon QKUK: Nga të helmuarit ishin edhe 2 gra shtatzëna

Në komunikatën për media thuhet se në orën 11:58, në Klinikën Infektive të Qendrës Universitare, janë lajmëruar 9 pacient të gjinisë femrore, ndërsa dy prej tyre shtatzënë.


Tutje në komunikat thuhet se dy prej tyre kanë pësuar vjellje, ndërsa dy të tjera kruarje të duarve. Mirëpo, gjendja e tyre është stabile, shkruan Reporteri.net

“Pacientët pohojnë se menjëherë pas hapjes së zarfave brenda në kuti të votimeve kanë ndjerë aromë kundërmuese”, thuhet në komunikatë.

Ndërsa ekipa kujdestare e Klinikës Infektive kanë ndërmarrë masat e duhura duke i spitalizuar dhe duke i ofruar ndihmën e duhur mjekësore.

Por Konziliumi i SHSKUK dhe Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike janë duke e monitoruar gjendjen shëndetësore yë pacientëve.

Reporteri.net