Lekaj – Kurtit: “Me krejt dhe drejt” e stimuluat dhe shpejtuat procesin e largimit të qytetarëve nga Kosova

Deputeti i AAK-së, Pal Lekaj ka bërë krahasimin e çmimeve me vitin e kaluar, përfshirë atë të peletit, drurit, bukës dhe energjisë elektrike, shkruan Gazeta Online Reporteri.net.

Lekaj përmes një statusi në Facebook, ka thënë se çmimet janë dyfishuar ndërsa rrogat e punëtorëve kanë mbetur të njëjta.

“Çka ti themi Dimrit dhe si ta bëjmë jetën në Kosovë zt.Kryeministër? Me krejt dhe drejt” e stimuluat dhe shpejtuat procesin e largimit të qytetarëve nga Kosova”, ka shkruar mes tjerash Lekaj.

Postimi i plotë:

A kemi Qeveri Funksionale? A kemi shtet 🇽🇰?

⛔️ Çmimi i 1 Ton Peletit 600 €- trefishim nga viti 2021
⛔️ Çmimi i drurit 80€/m – dyfishim nga viti 2021
⛔️ Çmimi i Bukës 60 Cent – dyfishim nga viti 2021
⛔️ Çmimi i vezëve 4,50 Cent – dyfishim nga viti 2021
⛔️ Çmimi i energjisë elektrike – dyfishim nga viti 2021( plus me mungesë dhe krizë energjetike)
⛔️ Rroga e Njejtë – dyfish më e vogël vlera dhe fuqia e blerjes nga viti 2021

Çka ti themi Dimrit dhe si ta bëjmë jetën në Kosovë zt.Kryeministër?

“Me krejt dhe drejt” e stimuluat dhe shpejtuat procesin e largimit të qytetarëve nga Kosova!