Masat e reja anti-COVID: Ora Policore mbetet në fuqi

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia, ka prezantuar sot masa të reja antikoronavirus, ndërsa dhe njëkohësisht ka apeluar tek qytetarët që të vaksinohen sa më shpejtë.


Vitia bëri të ditur se disa masa të miratuara në të kaluarën mbesin akoma në fuqi.

“Kufizimi i qarkullimit të qytetarëve vazhdon të jetë nga 22:00 deri në ora 5.00”, ka deklaruar ministri Vitia.

Ai tha se të gjitha këto masa mund të ndryshohen varësisht nga situata në terren, edhe gjatë periudhës sa janë në fuqi, mund të lirohen apo të forcohen.