Mblidhet komisioni parlamentar për hetime në PTK dhe Vala

Sot sërish do të mblidhet Komisioni parlamentar për hetim në PTK dhe Vala.


Ky komision është formuar për të hetuar gjendjen e vështirë që po mbretëron në PTK dhe Vala.

Se është në gjendje të keqe kjo ndërmarrje publike e ka konfirmuar edhe drejtori i Telekomit Bedri Istrefi.

Sipas tij Telekomi është në prag të falimentimit ndërsa dje është takuar me kryeministrin Ramush Haradinaj për të kërkuar mbështetje nga Qeveria.

Reporteri rreth 2 muaj më parë ishte portali i parë që kishte raportuar për krijimin e këtij Komisioni Hetimor i cili kryesues e ka Visar Ymerin e PSD-së dhe zëvendës Milaim Zekën.

PTK-ja historikisht ka qenë e mbipopulluar me militantë partiakë dhe familjarë të politikanëve.