Mbushen sheshet e Prishtinës, qytetarët presin Clinton e Albright

Qytetarë të shumtë kanë dalë rrugës që përshkon sheshin kryesor të Prishtinës. Ata presin ta përshëndesin ish-presidentin amerikan Bill Clinton dhe figura të tjera botërore që janë në vendin tonë.


Ndërkohë, Në sheshin kryesor të Prishtinës, ka nisur tubimi qendror për të shënuar Ditën e Çlirimit.

Në mesin e shumë mysafirëve, ka edhe politikanë nga Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria. Bill Clinton dhe Madeline Albright, kanë zhvilluar dje e sot takime me krerët e shtetit.

Ndërsa nga ora 14:00 do të jetë “Ecja për liri”, për të vazhduar drejt sheshit “Albright”, afër American School of Kosova, për të bërë përurimin e bustit të ish-sekretares Albright.