Ministri Lluka rrëfehet rreth PTK-së dhe Vala

Komisioni Hetimor Parlamentar për gjendjen e PTK’së, do të mbajë sot mbledhje nga ora 10:00, ku do të rrëfejë ministri i Zhvillimit Ekonomik. Valdrin Lluka për gjendjen e PTK’së.


Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala mban mbledhje, ku të ftuar janë ministrin i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka dhe kryetari i Bordit të ARKEP-it, Kreshnik Gashi.

Mbledhja nis në orën 10:00, në Kuvendin e Kosovës.