Ministria e Shëndetësisë shpall konkurs për 42 mjekë

Ministria e Shëndetësisë ka shpallur konkurs për 42 mjekë të përgjithshëm për t’i angazhuar në QKMF në 18 komuna të Kosovës.

Në konkursin e MSH-së, bëhet e ditur se këta profesionistë shëndetësor do të kenë angazhim të përkohshëm për 6 muaj, ndërsa paga fikse do të jetë 610 euro, transmeton Gazeta Online Reporteri.net.

1. Deçan…………. 2 vende
2. Gjakovë………. 2 vende
3. Gllogoc……….. 2 vende
4. Dragash………. 2 vende
5. Istog…………….2 vende
6. Kaçanik………. 2 vende
7. Klinë…………… 3 vende
8. Mitrovicë…….. 2 vende
9. Novobërdë…… 1 vend
10. Rahovec………. 3 vende
11. Podujevë……… 3 vende
12. Prishtinë……… 6 vende
13. Skenderaj…….. 2 vende
14. Shtërpcë………. 1 vend
15. Suharekë………3 vende
16. Junik……………2 vende
17. Mamushë…….. 2 vende
18. Hani i Elezit… 2 vende

Në njoftim thuhet se data e hapjes dhe mbylljes së konkursit është 06.01.2022 deri 11.01.2022. /Reporteri.net/