Në kohë pandemie, ‘Viva Fresh Store’ krijon oferta që grumbullojnë njerëz në market – ndërhynë policia

Ndërhyrja e policisë së Kosovës ka qenë e nevojshme të ndodhë për shkak se një grumbull njerëzish mësynë sot pikës së re të ‘Viva Fresh Store’ në Komoran.


Hapja e kësaj pike ndodhi sot, dhe rrjeti i marketeve ofroi aksion çmimesh për blerësit, përkundër se grumbullim i njerëzve është i ndaluar si masë parandaluese e përhapjes së pandemisë COVID-19.

Përveç Policisë në vendin e ngjarjes janë parë edhe inspektorë.