Në ShSKUK po trajtohen 23 pacientë të konfirmuar me COVID-19

97 pacientë  janë duke u trajtuar në klinikat Covid të Qendrës Klinike Universitar të Kosovës dhe spitaleve të përgjithshme, prej tyre 23 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, kurse 55 me oksigjeno-terapi.


Në QKUK janë të shtrirë 84 pacientë, 13 të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë, 50 me oksigjeno-terapi dhe 1 në gjendje të rënduar shëndetësore.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 38 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 45 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë  13 pacientë

10  të konfirmuar pozitivë

5  me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitali i Gjilanit, 7 pacientë

Spitali i Vushtrrisë,  1  pacient