Nënshkruhet marrëveshja, Danimarka merr me qira Qendrën e Paraburgimit në Gjilan

Qeveria e Kosovës dhe Mbretëria e Danimarkës kanë nënshkruar marrëveshje dhe deklaratë të përbashkët si zotim i të dy qeverive për marrjen me qira të qelive të Qendrës së Paraburgimit në Gjilan. Detajet e marrëveshjes i kanë dhënë ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu dhe ajo e Ekonomisë, Artane Rizvanolli. Haxhiu ka sqaruar se marrëveshja me Danimarkën … Vazhdoni me leximin e Nënshkruhet marrëveshja, Danimarka merr me qira Qendrën e Paraburgimit në Gjilan