Ngacmohet seksualisht në vendin e punës një grua në Graçanicë

Një kosovare në Graçanicë ka njoftuar se derisa ishte në vendin e saj të punës është ngacmuar nga i dyshuari, po ashtu kosovar.

Policia njofton se i dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit pas intervistimit është dërguar në mbajtje.

“Ankuesja femër kosovare ka njoftuar se derisa ishte në vendin e saj të punës është ngacmuar nga i dyshuari mashkull kosovar. I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit pas intervistimit dërgohet në mbajtje”, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës.