Nis mbledhja e Qeverisë, merret vendimi për masat e reja anti-Covid

Qeveria e Kosovës ka mbajtur mbledhje të hënën pasdite në të cilën është diskutuar për masat e reja anti-covid.


Diskutimi për vendosjen e masave të reja vije pas rritjes së numrit të rasteve pozitive me Covid-19, dhe mbushje së spitaleve me pacientë.

Disa nga masat të cilat pritet të miratohen janë, kufizimi i lëvizjes së lirë, mbyllja për 12 ditë i të gjitha qendrave tregtarëve dha gastronomisë, si dhe mbajtja e mësimit online.