Një lokal që shërben kafe në Prishtinë krijon me shirita radhën me distancë prej 1 metërsh

Si mas për tu mbrojtur për parandalimin e koronavirusit dhe në mbrotje të qytetarëve në lagjen “Dardania” në Prishtinë, janë vendosur disa vija të kuqe në tokë.


Kjo vetëm për tu mbrojtur nga virusi dhe për të mbajtur distancë mes njëri-tjetrit, shkruan Reporteri.net

Reporteri.net ka arritur të siguroj video dhe foto nga vendi ku shihen vijat të cilat ndihmojnë qytetarët të mbajnë distancë të mjaftueshme mes njëri-tjetrit duke ulur mundësit e të prekurit nga koronavirusi.

Ndryshe, një gjë e tillë ka ndodhur edhe në një market në Gjermani, ku fotoja është bërë virale në rrjete sociale, teksa shihen konsumatorët duke rrespektuar dhe duke mbajtur distancën mes njëri-tjetrit.

Reporteri.net