Opozita lëshon sallën, shkak mungesa e Kurtit

Disa nga deputetët e opozitës kanë lëshuar seancën ku po diskutohet me Programin e Qeverisë, pasi që sipas tyre debati nuk ka efekt pa praninë e kryeministrit Albin Kurti.


Arben Gashi i LDK-së tha se do të kthehen në seancën nëse kryeministri paraqitet në sallë.

“Ne s’po kemi me kënd me debatua nëse ai kthehet ne sallë ne do te kthehemi nëse ai nuk është këtu ne po vazhdojmë në zyrat e tona”.

Besnik Tahiri në emër të AAK-së tha se nuk ka pse të vazhdohet të diskutimi.

“Nuk ja vlen te vazhdohet ky debat në këtë formë pasi që po mungojnë shumica e deputetëve dhe ministrave”.