Pas Selimit reagon edhe Albulena Haxhiu: Hoti do të duhej t’i anulonte takimet me Serbinë, jo me Shqipërinë

Albulena Haxhiu nga Lëvizja Vetëvendosje e ka quajtur broçkull njoftimin e Kryeministrit Avdullah Hoti për shtyrje të mbledhjes së përbashkët të Qeverisë së Kosovës me Qeverinë e Shqipërisë.


“Takimet që do të duhej të anulohen nga Hoti janë ato me Serbinë e të cilat po e zhbëjnë Republikën dhe jo ato me Shqipërinë!”, është shprehur ajo, transmeton Klan Kosova.

“Kryeministër i paligjshëm dhe mashtrues që nuk e tregon të vërtetën për shtyerjen e mbledhjes së përbashkët me Shqipërinë”.

“Arsyetimi se e ka anuluar kinse për shkak thirrjes në raporim për 100 ditëshin e qeverisjes janë broçkullat e tij të radhës!”.