Përfundon takimi Kosnett-Osmani

Ka përfunduar takimi ndërmjet ambasadorit të SHBA-së në Prishtinë, Philip Kosnett, dhe nënkryetares së LDK-së, Vjosa Osmani.


Takimi nuk ka zgjatur më shumë se 30 minuta, ndërkohë nuk dihet se çfarë mund të ketë qenë temë diskutimi.

Një komunikatë për media që do të lëshohet nga partia që drejtohet nga Isa Mustafa, pritet të japë detaje rreth takimit Kosnett-Osmani.

Në të njëjtën kohë, në selinë e LDK-së është mbajtur edhe takimi mes grupeve punuese për arritjen e koalicionit me VV-në.