Policia apelon qytetarët: Gruaja rome nuk paraqet rrezik për askënd, nuk ka nevojë të ngritet ndonjë shqetësim në opinion

Pas, sulmit të gruas nga komuniteti rom në Kosovë, nën akuza të rrejshme për kinse “grabitje të fëmijëve”, ka reaguar sërish policia. Përmes një njoftimi, thonë se, referuar shqetësimeve të ngritura në opinion këto ditë, si dhe referuar incidenteve apo sulmeve të drejtuara ndaj një viktime femër rome nga Podujeva, Policia ka bërë verifikimin e … Vazhdoni me leximin e Policia apelon qytetarët: Gruaja rome nuk paraqet rrezik për askënd, nuk ka nevojë të ngritet ndonjë shqetësim në opinion