Policia e Kosovës kërkon të dyshuarit për vrasje e mashtrim, fton qytetarët për bashkëpunim

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë, bazuar në ligjin për publikimin e fotografive me shënime të tjera të personave të kërkuar me urdhëresë të Prokurorisë Themelore në Gjakovë, ka lëshuar një kërkesa për bashkëpunim me qytetarët, me qëllim identifikimin, lokalizimin dhe arrestimin e personave të dyshuar për kryerjen e veprave të ndryshme penale.


Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personat e kërkuar janë:

NN ( i panjohur)

Reklamë

Të dyshuarit kërkohen për disa vepra penale: Mashtrim dhe për kryerje të një vrasjeje

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personave të dyshuar në fotot e bashkangjitura, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Të bashkangjitura më poshtë i gjeni edhe fotografitë e personave që janë në kërkim të Policisë së Kosovës.