Prince Espresso, miku më i mirë i yjeve të Sunny Hill Festival

Prince Espresso, kafeja me aromë dhe shije impresive u dhuroi çaste të këndshme të gjithë artistëve në Sunny Hill Festival.

Për 4 ditë rresht aroma e kafesë Prince Espresso udhëtoi edhe në parkun e Germisë për të krijuar momente të veçanta së bashku.

Yjet e muzikës vendore dhe ndërkombëtare si Dhurata Dora, Kida, Elvana Gjata, Ledri Vula, Dukagjin Lipa, Mc Kresha, Lyrical Son, Yll Limani, Getoar Selimi, Mahmood e shumë të tjerë në mënyrë speciale u shërbyen nga baristi Jetmir Maliqi që nuk i mjaftoi vetëm të bëjë kafenë por me mjeshtërinë e tij dhuroi përsosmëri në çdo filxhan duke krijuar art me pikturime të personalizuara.

Por, aromën dhe shijen e Prince Espresso e përgatitur me recepturë speciale e shijuan të gjithë pjesëmarrësit e festivalit.

Përveç të tjerave mjeshtri i kafesë Jetmir Maliqi është duke mbajtur trajnime për specialistët e kafesë, në PRINCE ESPRESSO ACADEMY tashmë të hapur në fabrikën e kafesë në qytetin e Pejës, akademi që i plotëson kushtet dhe elementet europiane për të gjithë ata që në të ardhmen dëshirojnë të jenë profesionistë për sa i përket fushës së baristas dhe gjithçka që lidhet me kafenë.

Artikull i sponsorizuar*