Prishtinën “po e lëshon toka”, shembet trotuari tek Rruga C

Një pjesë e trotuarit është shembur në Prishtinë, saktësisht në ‘Rrugën C’ tek Banesat e Tregtisë.


Sipas informacioneve të para jo zyrtare besohet se askush nuk ka pësuar lëndime.

Shembja besohet të ketë ndodhur për shkak të punimeve që po bëhen në këtë pjesë.

Kjo i ka shqetësuar qytetarët që janë detyruar të dalin në vendin e ngjarjes dhe ta shohin se çka ka ndodhur.