Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë ndaj dy personave për falsifikim të parasë

Prokuroria Speciale e Kosovës ka njoftuar se sot ka ngritur aktakuzë ndaj dy personave për falsifikim të parasë.

Sipas njoftimit të Prokurorisë, dy të dyshuarit janë M.B dhe SH.B.

“Prokuroria Speciale njofton se dy të pandehurit M.B dhe Sh.B. duke vepruar në bashkëveprim kanë kryer veprën penale ‘Falsifikim i parasë’ nga neni 296 paragrafi 2 lidhur me nenin 31 të KPRK-së”, thuhet në njoftimin e prokurorisë. /Reporteri.net/