Propozim-ndryshimi i Ligjit për Zgjedhjet, PDK në konferencë të jashtëzakonshme

Partia Demokratike e Kosovës ka thirrur konferencë për media në ora 20:45.


Kjo konferencë është thirrur pasi  Qeveria e Kosovës miratoi ndryshimin e Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme pa u konsultuar me opozitën dhe këtë e procedoi në Kuvend.

Ky është njoftimi i PDK-së:

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, mban sonte nga ora 20:45 konferencë për media.

Vendi: Holli i Kuvendit të Kosovës
Koha: 20:45

Jeni të mirëseardhur!