Publicisti Krasniqi: Militantë të Kurtit po më kërcënojnë dhe fyejnë përmes SMS’ve

Milazim Krasniqi, profesor në Fakultetin Filologjik, ka reaguar ndaj disa mesazheve fyese e kërcënuese që po i merr në Facebook.


Publicisti i quan “lahpera” ata që sipas tij e kanë e kërcënuar ditët e fundit, shkruan Reporteri.net

“Do lahpera që po më shkruajnë sms fyese e kërcënuese, po e shoh se janë në foto me Albin Kurtin dhe me disa zyrtarë të tjerë të VV”, ka shkruar Krasniqi.

Tutje ai ka shtuar se nëse këto mesazhe vijnë nga qëndrimi i Kurtit që këta “horra” të përkrahin gjuhë të urrejtjes, do të thotë që ai mbetet shef brigade i zjarrvënësve, e jo lider partie.

Statusi i tij i plotë:

Do lahpera që po më shkruajnë sms fyese e kërënuese, po e shoh se janë në foto me Albin Kurtin dhe me disa zyrtarë të tjerë të VV. Nëse është qëndrimi i Kurtit që këta horra të përhahin gjuhë të urrejtjes e kërcënime, kjo do të thotë se ai ka mbetur po ai i vjetri, shef brigade i zjarrvënësve, jo lider partie. Nëse jo, duhet të distancohet nga (ro)botët e tij primitivë. Nga fundërrinat!