Punëtorit të një restoranti ia vjedhin pazarin ditor në Prishtinë

Një punëtor i restorantit ka informuar se një person i maskuar dhe nën kërcënim të thikës, i ka grabitur pazarin ditor.


Sipas raportit të policisë, rasti ka ndodhur të enjten rreth orës 21:20, në Prishtinë.

“Ankuesi mashkull kosovar punëtor i restorantit, ka informuar se një person i maskuar dhe nën kërcënim të thikës, i ka grabitur pazarin ditor. Rasti është duke u hetuar nga njësitet policore”, thuhet në raport.