PZAP-i vendos sërish të mos numërohen votat e diasporës

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka vendosur sërish që të mos numërohen votat e ardhura nga diaspora jashtë afatit ligjor


Vendimin e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtres, mund ta shikoni më poshtë: