Qendrën tregtare në Prishtinë e merr uji, i çel gypat dhe ua gjuan në bodrum banorëve

Jo vetëm shtëpitë po i merr uji në Prishtinë por edhe qendrat e mëdha tregtare.


Njërës prej tyre në “Rrugën B”, i ka hyrë uji në parkingun e brendshëm, por kjo qendër për të larguar ujin nga vetja ka bërë një sherr më të madh, shkruan Reporteri.net.

Sipas banorëve qendra tregtare ka çelur gypat dhe ua ka gjuajtur ujin në podrum të banorëve.

Reporteri.net ka siguruar video ku shihet se si uji nga parking i qendrës tregtare derdhet në bodrumet e banorëve.