Qeveria ndaloi dasmat, por jo edhe koncertet e festivalet në ambiente të hapura

Qeveria e Kosovës sot ka mbajtur mbledhjen e radhës ku ka miratuar masat e reja për të luftuar COVID-19.


Pos tjerash në këtë vendim thuhet se nga data 20 e këtij muaji ndalohet organizimi i dasmave dhe ahengjeve.

Në pikën 16 të këtij vendimi theksohet se ndalohet veprimtaria e klubeve të natës, dasmave, fejesave, ahengjeve familjare dhe mbrëmjeve të maturës.

Ndërkohë që Qeveria nuk ka ndaluar organizimin e tubimeve shoqërore në ambiente të jashtme, si festivalet e koncertet.